TeamQ logo
Artikel | Teamontwikkeling

Webinar Teamontwikkeling – Van praatsessie naar Resultaatsessie!

Hoe versterk je het lerend vermogen van jouw team(s)? In dit webinar delen we praktische tips om direct zelf toe te passen.
Auteur: Thijs Rijnbergen

Webinar Teamontwikkeling

Van praatsessie naar Resultaatsessie!

Jaco van der Schoor & Thijs Rijnbergen
Maandag 17 juni 2024 14:30 – 16:00

Herken je dit?

Als teamcoach of leider zie je dat teams vaak vol goede ideeën zitten, maar dat er in de praktijk te weinig van terechtkomt. Teams bespreken volop plannen, maar het daadwerkelijk uitvoeren blijkt een uitdaging. Wil je leren hoe je teams helpt om van praten naar doen te gaan? Dan is ons webinar “Van Praatsessie naar Resultaatsessie!” precies wat je nodig hebt.

 Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is speciaal ontworpen voor teamleiders, teamcoaches en HR Professionals die zelf aan de slag willen met teamcoaching. Of je nu net begint of al ervaren bent, je leert hoe je teams kunt begeleiden om ideeën vanuit eigenaarschap om te zetten in concrete resultaten.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar krijg je praktische handvatten om teams effectief te helpen ontwikkelen. Het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt, maar we beloven een interactieve sessie vol inspiratie en bruikbare tips om jouw teams echt in beweging te brengen. Het doel? Resultaat boeken met de ideeën en wijsheden die binnen het team ontstaan!

Waarom deelnemen?

Teams die succesvol willen zijn, hebben meer nodig dan alleen goede ideeën. Dit webinar helpt je om eigenaarschap en actie binnen teams te bevorderen. Je leert niet alleen hoe je met je team in gesprek gaat over verbeteringen, maar ook hoe je ze daadwerkelijk aanzet tot actie.

  • Inzicht en actie: Ontdek hoe je eigenaarschap binnen je team versterkt en ideeën vertaalt naar concrete resultaten.
  • Meetbare impact: Je krijgt tools en technieken die je direct kunt inzetten om de voortgang van je team te monitoren en te evalueren.
  • Kort-cyclisch ontwikkelaanpak: Leer hoe je met heldere inzichten en werkvormen je team helpt zelf verantwoordelijkheid te nemen en duurzaam te ontwikkelen.

 

Webinar Van praatsessie naar Resultaatsessie
Maandag 3 december 14:30 – 16:00

Meld je aan voor dit webinar

1 + 10 =

Na aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging met link om online deel te nemen aan het webinar. 

Door je aan te melden geef je ons toestemming om je te informeren over dit webinar.
Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.  

Spreker: Drs. Jaco van der Schoor

Spreker: Drs. Jaco van der Schoor

Over de spreker

Jaco is een ervaren organisatieadviseur en teamcoach die teams helpt beter samen te werken en effectiever te worden. Met een focus op teamontwikkeling en leiderschap begeleidt hij teams om van ideeën naar concrete resultaten te gaan. Hij houdt zich al ruim 25 jaar bezig met de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Daarnaast zet hij zijn creativiteit graag in om nieuwe producten te ontwikkelen en boeken te schrijven. Jaco is verbinder pur sang en werkt graag met directies en MT’s.

Neem contact op met Jaco

 

Spreker: Thijs Rijnbergen, MSc

Spreker: Thijs Rijnbergen, MSc

Over de spreker

Thijs Rijnbergen is een gedreven teamcoach en trainer met een diepgaande expertise in organisatieontwikkeling en teamdynamiek. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van teams en organisaties bij het verbeteren van hun samenwerking en prestaties.

Thijs combineert een pragmatische aanpak met een sterk analytisch vermogen om teams te helpen hun volledige potentieel te benutten. Zijn passie voor ontwikkeling en groei komt tot uiting in zijn werk als co-creator van de TeamQ-methodiek..

Neem contact op met Thijs

Misschien vind je dit
ook interessant:

ArtikelTeamontwikkeling

Recept voor een succesvol team

Werken aan je team is een kwestie van de juiste interventie op het juiste moment vinden. In dit artikel vertelt Teamexpert Thijs Rijnberen hoe je welke knoppen er zijn om aan te draaien en hoe je daar zelf mee aan de slag kan gaan.

ArtikelTeamontwikkeling

Een bril voor teamontwikkeling

Werken aan je team is een kwestie van de juiste interventie op het juiste moment vinden. In dit artikel vertelt Teamexpert Jaco van der Schoor hoe je een analyse maakt en aan welke knoppen je kan draaien om teams succesvol te maken.

Samen met TeamQ

Samen in beweging komen?

Actuele thema's

Welk thema speelt er bij jullie?

Ontdek TeamQ

TeamQ bekijken?